Diensten

Website realisatie

Wilt u een website laten maken voor uw onderneming of organisatie? Dan bent u hiervoor bij de ICT Prins uit Etten-Leur aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring met het realiseren en onderhouden van professionele websites voor bedrijven en organisaties. Bij de ICT Prins kunt u uw website volledig laten realiseren, onderhouden en onderbrengen. Wij plaatsen namelijk zelf de website voor u online.

Lees meer over de realisatie van websites…


Webshop realisatie

Heeft u een (uniek) product wat u wilt gaan aanbieden via het internet? Heeft u op dit moment al een fysieke winkel, maar nog geen webwinkel? Dan levert de ICT Prins web winkels volgens uw wensen en eisen. Dit kunnen open source systemen zijn, maar kunnen ook volledige maatwerk web winkels zijn. Graag geven wij u meer informatie over de realisatie van webshops. Maak nu een afspraak!

Lees meer over de realisatie van webshops…


SEO diensten

U wilt de website van uw bedrijf zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van zoekmachines hebben staan? Dan zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar die wij u kunnen aanbieden om zo veel mogelijk uit uw website te halen. Een goed geoptimaliseerde website zorgt voor meer relevante bezoekers op uw website, die zorgen voor meer verkopen/informatie aanvragen!

Lees meer over onze SEO diensten…


Webhosting en domeinnaam registraties

Een plaats voor uw website op het internet, die gemakkelijk te vinden is via uw bedrijfsnaam.nl of een andere extensie. Wij bieden webhosting pakketten aan die gehost worden op servers is professionele datacenters in Nederland met redundante netwerken. Deze redundante netwerken zorgen er mede voor dat wij een minimale uptime garantie kunnen geven van 99%!

Lees meer over onze webhosting en domeinnaam registraties…


Bedrijfsfotografie

Staat uw bedrijf al goed en professioneel in hoge kwaliteit op foto? De eerste indruk op uw website, is de basis waar besluiten op genomen. Bij een website zijn zowel de lay-out, teksten als de foto’s van essentieel belang. Professionele fotografie heeft hier een positieve invloed op.

Lees meer over onze bedrijfsfotografie…