Bedrijfsfotografie

De eerste indruk op uw website, is de basis waar besluiten op genomen. Bij een website zijn zowel de lay-out, teksten als de foto’s van essentieel belang. Professionele fotografie heeft hier een positieve invloed op.

Door onze kennis en ervaring, met A-merk apparatuur (Canon) leggen wij uw bedrijf vast. Bedrijfspresentatie’s, zakelijke portretfoto’s, interieurfotografie, sfeerfotografie etc. Het meest uiteenlopende kunnen wij voor u vastleggen.

Ook reclamefotografie voor foldermateriaal of voor uw website is mogelijk. Wij kunnen foto’s aanleveren in de hoogste resoluties en op verschillende formaten. Tevens kunnen wij alle foto’s na bewerken, zoals bijvoorbeeld schaduwen bewerken of zwarten toevoegen. Maar ook oneffenheden op foto’s wegwerken, stof wegpoetsen of zelfs elementen compleet van de foto wegpoetsen! Het nemen van de foto’s doen wij bij u op locatie en het na bewerken doen wij in eigen huis.

Hoewel de ICT Prins is gevestigd in Etten-Leur (regio Breda), is bedrijfsfotografie en andere commerciële fotografie beschikbaar in geheel Nederland.