SpamExperts Spamfilter

Standaard worden alle e-mailaccounts bij de ICT Prins gefilterd door een standaard spam-filter (RBL-filter), echter kan dit niet alle spam tegenhouden. Daarom bieden wij een premium spam-filter aan, waarmee u vrijwel geen spam-berichten meer ontvangt. U hoeft geen software op uw computer of telefoon te installeren, om hier gebruik van te kunnen maken. Wij zorgen er voor dat de e-mail door een spam-filter gaat, voordat deze op de server wordt afgehandeld. Hierdoor verliest u tevens geen snelheid op uw eigen computer!

Deze premium SpamExperts spamfilter zorgt ervoor dat alleen relevante e-mails in uw inbox terecht komen en dat u niet meerdere keren per dag wordt gehinderd door ongewenste spam en phising berichten. Al uw e-mailberichten worden door de SpamExperts anti-spam server gescant en vervolgens doorgezonden naar uw inbox op uw computer/tablet/telefoon.

Hoe werkt de SpamExperts spamfilter?

Maar liefst 97% van al het e-mailverkeer is spam. En als de huidige voorspellingen waar blijken, dan wordt dat percentage alleen maar hoger en hoger. Dat betekent dat de mailservers nu vrijwel onafgebroken aan het werk zijn om alleen maar spam tegen te houden. Met SpamExperts hoeft u dat niet meer zelf op te lossen, want al uw mail wordt eerst opgevangen door de servers van SpamExperts. Deze filteren alle spam eruit en sturen alleen nog de niet-SPAM mails door naar de doel-mailservers.

spamfilter-servers-visual-nl

Altijd up-to-date

spamexperts-spamvrij-nlDe kracht van SpamExperts is de uiterst verfijnde selectie die de tool maakt. Waar normale spam filters werken met vooraf geprogrammeerde parameters, passen de filters van SpamExperts zichzelf voortdurend aan aan de veranderende technieken die spammers gebruiken. Inkomende mail wordt grondig geanalyseerd door de SpamExperts filters en het gedrag van spammers wordt zodoende op de voet gevolgd. Dankzij het zelf-lerende spam filter van SpamExperts blijft u spammers telkens een stap voor. Hierdoor kunt u uzelf op uw dagelijkse taken richten, zonder dat u last heeft van ongewenste e-mail.

Tarieven

De kosten voor het filteren van uw e-mail zijn € 45,- excl BTW per jaar. Dit geldt per domeinnaam (en niet per e-mailadres), met onbeperkt aantal e-mailadressen en e-mailberichten. U betaalt bijvoorbeeld voor alles wat voor @uwbedrijf.nl staat, 1 bedrag.

U kunt ook van deze dienst gebruik maken, als u geen email- en/of webhosting afneemt bij de ICT Prins.

Direct aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.