WordPress websites

Wilt u een website laten maken voor uw onderneming of organisatie? Dan bent u hiervoor bij de ICT Prins uit Etten-Leur aan het juiste adres!

Wij hebben jarenlange ervaring met het realiseren en onderhouden van professionele WordPress websites voor bedrijven en organisaties. Bij de ICT Prins kunt u uw website volledig laten realiseren, onderhouden en onderbrengen. Wij plaatsen namelijk zelf de website voor u online.

Vraag direct online een offerte aan!

Wij realiseren al eenvoudige websites vanaf € 999,- excl BTW! Voor eenvoudige website’s, maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht op uitgebreide websites die misschien wel geheel op maat voor u worden gerealiseerd. Graag maken wij met u een afspraak om uw wensen en eisen door te nemen. Geheel vrijblijvend! Bel nu: 076-711 39 32.

Wilt u eerst weten wat er mogelijk is?

Lees dan vooral verder op deze pagina of maak direct een afspraak om kennis te maken. Wij zijn een full service internet bedrijf en gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van onder andere websites, web winkels en webapplicaties en daarnaast verzorgen wij hostingpakketten in eigen beheer. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor logo’s, huisstijlen en overig drukwerk.

Kunnen jullie de website zo maken, dat zelfs ik de teksten kan aanpassen?

Wij maken gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan de nieuwste internet technieken. Uiteraard met een handig beheersysteem (CMS, Content Management Systeem) zodat u zelf inhoud kunt plaatsen en bijwerken. Wij werken met verschillende open source CMS-systemen, zoals bijvoorbeeld WordPress en Joomla.

Met deze CMS systemen kunt u eenvoudig zelf de website aanpassen, zonder enige tussenkomst van de ICT Prins. Al past u de website midden in de nacht aan, onder een parasol op Hawai! (Ps, internet verbinding is wel vereist!)

Wat kost het laten maken van een website?

Iedere website is anders en iedere opdrachtgever heeft eigen eisen. Daarom maken wij graag met u een afspraak om eens kennis te maken en uw wensen eens te bespreken. Hierna maken wij vrijblijvend voor u een offerte op maat.

Graag helpen wij u om een website te realiseren die binnen uw budget past en aan alle doelstellingen voldoet. De kosten van de website wordt gebaseerd op basis van ons vaste uurtarief en het geschatte aantal arbeidsuren.

Vraag direct online een offerte aan!

Hoe lang duurt het realiseren van een website?

Ook dit is voor iedere website anders. Gemiddeld houden wij rekening met 6 weken ontwikkeltijd voor een zeer eenvoudige website; dit wordt bepaald aan de hand van de gewenste functionaliteit.

Bij grotere websites/winkels met bijvoorbeeld veel dynamische onderdelen en/of maatwerk onderdelen, hanteren wij een langere ontwikkeltijd. We spreken een richtlijn van de ontwikkeltijd af in de offerte.

Wat verwachten wij van u?

Tijdens onze werkwijze zullen wij enkele keren contact met u opnemen voor vragen en feedback. Het is belangrijk dat u zo spoedig mogelijk hierop kunt reageren om geen vertraging op te lopen tijdens de ontwikkeling van de website. Tevens bent u verantwoordelijk voor het (tijdig) aanleveren van tekst en beelden/foto’s.