Skills: Website, SEO

LocalFM

De vorige versie van de nieuwe website van LocalFM werd al regelmatig van aanpassingen voorzien door de ICT Prins. LocalFM wilt een nieuwe stap gaan maken en daarbij hoorde ook een nieuwe website. De website is gebaseerd op WordPress en is geheel in de huisstijl van LocalFM aangepast.

Deze website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en bij nieuwe nieuwsberichten zal Google (en andere zoekmachines) hiervan direct op te hoogte worden gebracht zodat de website snel kan worden geïndexeerd. Tevens worden bepaalde berichten uit specifieke categorieën ook direct op sociale media kanalen (Facebook & Twitter) geplaatst. Elk redactielid van LocalFM heeft eigen inlog gegevens. Tevens kunnen aan redactieleden bepaalde rechten worden toegekend, zodat zij enkel de functionaliteiten kunnen gebruiken die noodzakelijk zijn.

Tevens is er een intelligent advertentie systeem geïmplementeerd in deze website, zodat per adverteerder kan worden aangegeven hoevaak een bepaalde banner mag worden weergegeven en of er bepaalde prioriteiten zijn waarnaar moet worden gekeken. Tevens kan er precies worden bekeken hoeveel kliks en views er zijn geweest.

Ook is deze website geheel responsive opgebouwd en goed te bekijken via diverse apparaten (mobiele telefoons en tablets).

Go to Project