Webwinkels

Om de bezoeker van uw webwinkel te interesseren in producten, is meer nodig dan alleen een mooi ontwerp. Daarom beginnen wij graag met u aan een kennismakingsgesprek. Wij leren graag uw organisatie kennen en uw wensen en eisen op papier te krijgen.

Tijdens dit gesprek kijken naar de doelgroep en wat u wilt overbrengen aan de bezoekers van de website. En natuurlijk niet te vergeten; wat wilt u gaan verkopen en hoe? Aan de hand van dit kennismakingsgesprek maken wij een voorstel met een offerte. In deze offerte worden uw wensen en eisen besproken met bijbehorende kosten.

Het ontwerp van de webwinkel wordt samen met u besproken en zal er na goedkeuring worden over gegaan in de technische realisatie van de webwinkel.

Vraag direct online een offerte aan!

Het is mogelijk om verschillende webwinkel systemen te gebruiken; bijvoorbeeld Magento, WordPress met WooCommerce, Joomla met VirtueMart, OpenCart, osCommerce, Prestashop of een geheel op maat gemaakte webwinkel. Aan de hand van het kennismakingsgesprek zal hierin een keuze worden gemaakt. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen en eisen, maar ook zeker het budget.

Zet de eerste stap naar uw eigen webshop

Wilt u een webshop laten bouwen door de ICT Prins? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Bel dan vandaag nog 076-711 39 32 of stuur ons een e-mail!