Werkwijze

Hieronder volgt een uitleg over de werkwijze, hoe het proces in gang wordt gezet. Openheid en eerlijkheid is ons veel waard, wij hopen voor u ook?

1. Kennismaking

Wij vinden het prettig om persoonlijk contact met u te hebben. Dat maakt het werken en de samenwerking een stuk aangenamer. Daarnaast biedt zo’n gesprek ons de kans (en u de kans) een beeld van elkaar te krijgen van elkaars gedachten en wensen.

Voor het realiseren van een website is enige kennis over uw bedrijf, product of dienst en type klanten noodzakelijk. Daarnaast moet ook het doel van de website worden geformuleerd, om een zo goed mogelijk eind product op te kunnen leveren en zo veel mogelijk tijd te besparen.

2. Opdrachtomschrijving en inventarisatie

Nadat wij om tafel hebben gezeten, wordt er een opdracht omschrijving geformuleerd die we besproken hebben tijdens onze kennismaking. In deze offerte wordt bekeken hoeveel uren er in het project gaan zitten en welke middelen/diensten er nodig zijn om het project met een succes af te kunnen ronden.

3. Offerte

Aan de hand van deze opdrachtomschrijving en inventarisatie wordt er een offerte opgesteld met alle wensen en technische details vastgelegd. De offerte nemen we samen door, om misverstanden te voorkomen. Na uw akkoord gaan we aan de slag met het project.

4. Concept en ontwerp

Voordat we met de daadwerkelijke product van de website starten, zal er eerst een concept ontwerp worden gemaakt. Afhankelijk van de grootte van het product en het budget van het totale project worden er wireframes gemaakt en eventuele andere documentatie (zoals technisch ontwerp, functioneel ontwerp etc.)

5. Ontwikkeling

Zodra alle concepten en ontwerpen zijn goedgekeurd, zal het ontwerp worden omgezet naar bruikbare HTML-templates. Hierbij worden de meest moderne technieken gebruikt (zoals HTML5, CSS3, jQuery) en ook wordt er direct gedacht aan de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van de pagina. Tijdens deze fase wordt de gehele website grafisch en technisch afgerond. Ook worden hierbij verschillende modules ontwikkeld en geïmplementeerd in de website, zoals bijvoorbeeld nieuwssystemen/blogs, fotoalbums, CMS achter de website en een eventuele webwinkel met alle puntjes op de i.

6. Debuggen en testen

Tijdens deze fase worden de front- en back-end van de website getest op fouten. In deze fase zal dan ook de content/tekst voor de website worden toegevoegd en worden afbeeldingen/foto’s geplaatst op de website waar nodig. U kunt er voor kiezen om de teksten zelf aan te leveren of door een redacteur uit ons netwerk de teksten voor u te laten verzorgen. Tijdens deze fase zal u toegang krijgen tot de development-omgeving, waar u de website grondig kunt testen/uitproberen.

7. Oplevering website

Nadat het hele project is afgerond en door u is goedgekeurd, ontvangt u een factuur voor het tweede deel van de aanbetaling. Na ontvangt van deze betaling wordt de website online geplaatst.

8. After-sales

Enkele weken na de oplevering van de website zullen wij de website evalueren. Er wordt samen gekeken naar punten van de website die goed zijn verlopen en beter hadden gekund. Er wordt samen gekeken of de website nog verbeterd kan worden of dat er wellicht nog problemen zijn ontstaan de afgelopen weken.

Tevens een belangrijk onderdeel in de after sales, is het onderhoud en de updates. Het onderhoud kunt u zelf bijhouden, maar ook kunt u dit laten verzorgen door de ICT Prins. Er zijn speciale onderhoudscontracten beschikbaar, waarmee erg veel voor u uit handen wordt genomen. Denk aan; back-ups, opruimen van spam-berichten, updaten van nieuwe versies en de beveiliging van uw website. Een onderhoudscontract garandeert u van snelle afhandeling van uw vragen of problemen met betrekking tot uw website. Voor uitgebreidere aanpassingen aan uw website zullen wij met een passend aanbod komen.